HANDVÄSKOR, SMYCKEN & ANNAT SNYGGT – STORE 110

VILKA ÄR VI?

Snygg svart handväska

Vi är helt enkelt ett vanligt par som tycker om handväskor, smycken och annat som är snyggt.

Varför nöja sig med det som finns i våra vanliga butiker? Under en semesterresa så slogs vi av vilka coola produkter det fanns utomlands. Frågan väcktes, varför ser man inte så fina, unika och färgglada väskor i Sverige?

Kände att det var dags för att skapa en butik som kunde erbjuda det annorlunda men samtidigt snygga på hemmaplan. Alla har vi någon gång letat efter det som sticker ut, det som ingen annan har, med andra ord det unika.
Vi har det!

Vi handplockar våra produkter, gärna från utlandet och väljer med omsorg de väskor, smycken m.m. som förtjänar att vara med i vår webbshop. Allt som finns att köpa är samtidigt varor vi själva tycker om och som håller hög kvalité.
Gillar vi det inte, så kommer det inte med!

Mycket arbete bakom Store 110 sker med ideell kraft då vi brinner för det vi gör och ger oss glädje. Speciellt är när man får känna och klämma på nya handväskor och smycken. Då vi är ett litet familjeföretag så kommer butiken inte kunna presentera nyheter lika ofta eller ha ett lika stort utbud av varor som vissa andra. Men det vi hoppas på är att vi har något snyggt som också sätter ett leende på dina läppar!

Som tack för att vi fått dela med oss av vår story så får du här en rabattkod på 5% (kod: omoss) så att du kan pröva oss!
Är det något du undrar över så tveka inte att höra av dig på order@110.se

Store 110 – Startsida

Varmt välkommen!

Store 110 drömmer om handväskor